Sander van Marion

Zestig jaar geleden begon de muzikale reis van de organist, dirigent en componist Sander van Marion, de in 1938 in Scheveningen geboren musicus. Na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag verwierf hij zich met zijn karakteristieke orgelspel, zijn improvisatietalent en zijn verrassende concerten als dirigent van vele koren een gevestigde naam zowel in het binnen- als in het buitenland.

Tijdens zijn 60-jarige jubileumconcerten neemt Sander van Marion de luisteraars mee op zijn muzikale wereldreis van veel hoogtepunten en prachtige herinneringen aan bijzondere plaatsen en unieke orgels.

Laat u tijdens deze concerten verrassen, zoals jubilaris Sander van Marion in de afgelopen zestig jaar vaak zelf verrast werd en dit in zijn muzikale spel en improvisaties verrassend kon ‘vertalen’. Niet ten onrechte ontving hij diverse onderscheidingen, zoals de Stadspenning van de gemeente Den Haag en de Médaille d’ Or van de Société ‘Arts, Sciences et Lettres’ in Parijs. Ook ontving hij een koninklijke onderscheiding door zijn benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Veel luisterplezier tijdens deze bijzondere jubileumconcerten.

Voor informatie: www.sandervanmarion.nl

COLOURFUL MUSIC - Sander van Marion

299495 MIRA

SANDER VAN MARION IMPROVISEERT UIT HET HART

MIRA 299452

GOLDEN ORGAN SOUNDS - Sander van Marion

MIRA 299410

dvd ORGEL EN KOORMUZIEK - Sander van Marion

MIRA 499411

PANFLUIT & ORGAN - Sander van Marion

MIRA 399050